Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Hi earthlings!


Hello!
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[POST CODE. WIDTH 219 HEIGHT 100]
[FORM CODE. WIDTH 175 HEIGHT 86]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Stuning ~ Lailaaalai



Heyy miracle blogers :) How you guys ? Long time no seee ha c(;
Hihi, now? Dont know what to do. And I felt asleep tonight. HOHOHO

Ahad ni turun DAMANSARA DAMAI, JLN PJU 47830 leeeeee <3
Excited nyaa lah saya x) bukan sbb nak jumpa mmbe, tapi sbb rindu my prechuse hometown.
*AHAHA, balik sana pon sbb nak jumpa mmbe. SUMPAH RINDU KORANG :*

Honestly, sekola skng tak best :| Rasa lari 8 batu je dari sekola tu >,<
Nasib tak, sbb jauh sangat :3 LOL
Tahu tak? Cegu sini macam TUTUTTT >,< geram eden.
eden skng manyak mecalut saama gulu maaaa#wa pon talak tau maa.
Nak tahu something tak? ;) *meh titew pecakan lahsia sekola tu eh. Kasi celek sikit(Y)
  1. Cegu diorang haa, raba PEPET BUDAK AND BONTOT sbb nak tahu diorang period or just acting. #dont they loook like a bangsat O.o
  2. Ustaza skola tukan, MULUT dia? AMBOOOOI. bukan main lagi menengking budak guna nama binatang naaa ;) Ish ish ishhh. Kesian nyaaaa
    #Ecek ta ajook naa .Pande-pande wat bahasa cenggitu ya ustazah SMKBBS !
  3. Cegu disiplin kaaaan, macam tututtte >,< suka sangat tengking budak :P
    what? She think she's more preety than me? Hurh -.- So PERASAN .
    #cegu ni suka tengking, then libatkan makbapak students -..- bahlol .

Macam itulah, perangai guruguru SMKBBS :) Kejam an?
Mari kita samasama merepot kat polis (Y) Demi anak bangsa tidak tension dgn guruguru8 yg kurang cerdik itu. Mereka hanya membuatkan pelajar malas ke sekolah. Seperti AKU !
SATU MALAYSIA ! #ada hati tu :P HAHA

Atete, whats the time now? okay 6;37 am already .
Urghhh, tak rock ah harini tidur awal, tapi nak wat camanekan ? Mata aku yg sweeet ni nak lenyap daa :) Huhux...So GoOoDmOnInK yOu AlLzZZ.... Ahakkks ;)

P/s : I neeed a man to life :3